Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast is opgericht in 2002. Onze doelstelling is om sociaal, culturele activiteiten ontplooien voor een breed publiek met als doel om Lutjegast op de kaart te zetten.

Sinds 2003 is er 6 maal (om de 4 jaar) een Abel Tasman Struuntocht (ATS) georganiseerd. De komende editie staat gepland voor 11 september 2027. Het belooft weer een waar spektakel te worden met 4500 deelnemers.

 Het bestuur bestaat uit 5 personen. Naast de functie van voorzitter, secretaris en penningmeester hebben we 2 bestuursleden met meerdere aandachtsgebieden zoals: route, vrijwilligers, cultuur, pr en logistiek. Daarnaast maken we gebruik van een leger aan vrijwilligers waar we steeds weer zeer dankbaar voor zijn en dankbaar gebruik van maken. De massale inzet van betrokken vrijwilligers is wat het dorp Lutjegast kenmerkt.

 Voor de organisatie van de diverse activiteiten doen we eveneens altijd een beroep op diverse verenigingen binnen het dorp om daarmee de samenhang vorm te geven. Voor de vierjaarlijkse Abel Tasman Struuntocht wordt er een groot beroep gedaan op omliggende dorpen om de route en de inrichting van de activiteiten op de route mee vorm te geven. Tot nu toe is dat altijd zeer voorspoedig en met alle medewerking gegaan.

Mocht u idee├źn of suggesties hebben voor activiteiten of routes dan nodigen we u van harte uit deze kenbaar te maken aan ons. Dat kan via het contactformulier.

Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Instagram