“Struuntochtmotor” draait op volle toeren!

Zoals iedereen vast weet vraagt de organisatie van de ATS altijd veel voorbereiding. Het bestuur is dan ook sinds afgelopen juni alweer maandelijks in overleg en in de voorbereidingsmodus. Rond de zomer hebben we met elkaar de concept route gefietst en deze op hoofdlijnen vastgesteld. Dat betekent dat we de route verder kunnen finetunen en dat we in gesprek kunnen met particuliere grondeigenaren over het gebruik van stukken grond voor doorgang of voor andere zaken tijden de 6e ATS op zaterdag 9-9-23.

Het belooft weer een fantastische verrassing te worden met veel variatie en leuke plaatsen die we aandoen. Alle ruimte voor datgene waar we bekend om staan: Zang, dans, muziek, theater etc. We denken weer garant te staan voor een dag boordevol lichaamsbeweging in combinatie met cultuur.

Daarnaast zijn we druk met het zoeken naar sponsoren voor ons 4-jaarlijkse evenement. Anders dan andere jaren hebben we deze editie geen hoofdsponsor maar zijn we op zoek naar meerdere sponsoren die ons kunnen helpen de begroting voor 2023 weer rond te krijgen. Het ziet er naar uit dat dit helemaal goed gaat komen. Mocht u nog een steentje (financiën of in materiele zin) willen bijdragen aan de Struuntocht dan kunt u zich melden via de mail: info@promotielutjegast.nl . U wordt dan ‘Vriend van de Struuntocht’.

Wat op dit moment (december 22) op de agenda staat zijn de gesprekken met de dorpen waarlangs de tocht op 9 september volgend jaar trekt. U weet van ons dat we de route nog niet helemaal verklappen maar we kunnen al wel vertellen dat we deze keer over de Friese grens trekken en maar liefst 3 gemeentes aandoen. Dat betekent dat de route ons dorp verlaat richting het noorden richting Visvliet en dat we terug gaan komen vanaf Stroobos aan de zuidzijde van het Van Starkenborghkanaal. We zullen ons thema onthullen via deze website en via de social media op zaterdag 7 januari 2023. Houd ons daarom in de gaten. In het voorjaar zullen we ook meer informatie verstrekken over de aanmelding als vrijwilliger. We hebben weer vele handjes nodig, voor, tijdens en na de tocht dus als u niet wilt lopen maar wel graag wilt helpen; dat kan!

Waar we verder druk mee zijn, zijn de contacten met de gemeentes waardoor we trekken en andere mogelijke subsidieverstrekkers. Ook dit vraagt tijd en voorbereiding. Gelukkig zijn we zo onderhand een geöliede machine en is er veel vastgelegd in draaiboeken.

Wij raden u aan deze website en onze socials in de gaten te houden. We zijn te volgen via Facebook (Abel Tasman Struuntocht) en Instagram (atstruuntocht), dan bent u van alles meteen op de hoogte.


Tot slot de inschrijving:

De inschrijving voor de 6e Abel Tasman Struuntocht opent op zaterdag 7 januari 2023 via deze website. Het exacte tijdstip dat we de inschrijving openen zal zijn om 15:30 uur. Ook dit zullen we communiceren via social media, via spandoeken en deze website. U kunt dit moment alvast noteren in uw agenda.
Wees op tijd want vol=vol en het maximumaantal deelnemers is vastgesteld op 4500. Meer kunnen we logistiek niet verwerken in ons kleine dorp en op de route. Houd bij de inschrijving uw bank app bij de hand zodat u vlotjes door de inschrijving heen kunt.


Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Instagram