Enthousiaste studenten van Hanze Hogeschool denken mee over Abel Tasman Struuntocht!

Achter de schermen zijn vijf derdejaars studenten van de Hanze Hogeschool in Groningen samen met Lutjegaster Ben Vegter druk bezig met het organiseren van een promotiedag voor de Abel Tasman Struuntocht. De studenten doen de minor ‘Event Management’ en voor deze minor moeten zij twee evenementen organiseren in de maand juni. Eén van deze twee evenementen moeten zij organiseren voor een opdrachtgever, in dit geval de Abel Tasman Struuntocht. 

Het evenement dat zij organiseren moet gekoppeld zijn aan een goed doel. Het goede doel voor de promotie dag van de Abel Tasman Struuntocht staat nog niet vast. Als bestuur van de Abel Tasman Struuntocht vinden wij het belangrijk om onze naam te verbinden aan een goed doel, dit doen wij dan op deze manier. Uiteraard heeft dit goede doel te maken met ons terugkerende thema water. 

Vorige week hebben zij samen in het dorpshuis een presentatie gegeven over acht verschillende ideeën voor deze promotiedag. Het bestuur van de Abel Tasman Struuntocht en de cultuurgroep was hierbij aanwezig. De studenten kwamen met leuke ideeën en het was erg prettig om ze zo enthousiast te zien! 

Op dit moment zijn we met elkaar nog aan het bedenken wat we gaan kiezen en hoe we deze dag gaan vormgeven. Op zaterdag 20 juni vindt het evenement plaats! Wat we gaan doen blijft nog eventjes een verrassing, maar dat het leuk wordt staat vast! Op foto van links naar rechts de studenten met tussen haakjes hun eigen opleiding: Ben Vegter [coach], Michiel Hofsteenge [Small Business en Retail Management], Jort Bollen [Facility Management]. Daaronder: Carolien Gomarus [MER Management Economie en Recht], Marjolein Oost [Commerciële Economie] en Berdien Hovinga [Communicatie]. 

Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Instagram